The Worst Videos of All Time About Relatii cupluri

BDSM: trucuri pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt fascinat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de incercare

Inaintea scufundarii prea adanci chiar in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a gasi recomandari si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte a merge orice chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu va va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sugestii: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare chiar mai mult, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin apartamentul. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru perechi, care recunoaste specific ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Costum

Unul dintre cel mai important BDSM indicatori este ca ar trebui parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in stil - in special in piele si. Cu siguranta, este total aproximativ tu trebuie sa selectezi ce sa imbraca. Mai degraba decat comun lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, net si specialitate magazine furnizati Sugestii mai utile o semnificativa optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da furnizat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler precum si selecteaza o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii precum si mai jos jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate diferite alte datorie joaca acele joc suprematie precum si trimitere, o siguranta este intr-adevar crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este intr-adevar crucial sa decide un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general utilizati cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi in unele cazuri inchis.

Fara mila

BDSM este o speciala tehnica care solicita o substantiala cantitate de incredere in companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, bucurati-va sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe suspiciune precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Benefic asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Prin We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion climax on your own - indiferent daca este in camera de dormit, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care mergeti prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este suprem in discernamant.