O dezvăluire productivă despre sex

Cele mai tari filme erotice din toate timpurile

Fiecare din aceste filme au puncte de referinta momente in cinematograf - momente utilizat pentru a solicita, activati, si, de asemenea pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat impotriva o obscenitate situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun semnificatie a porno: "Stiu cand il vad." Erotica traieste si mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, si, de asemenea pe pelicula, teste din exterior limite ale ambiguitatii - mult astfel incat am poate nu de asemenea stiu cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc doua personalitati niciodata sugerat a fi impreuna; o tiv sau un articol scurt de imbracaminte cateva mai mare, sau mult mai scurt, decat reperat in un vizitator viata de zi cu zi; precum si chiar un accentuat cuvant sau expresie semnificatie inimaginabil, de asemenea neplanificat definitie. La fel de desigur, in unele cazuri este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau actrita dezvaluie toate, se confrunta cu o scena partener sau replica afectiune sub ideal, somptuos lumini.

Toate din ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte cu adevarat un pic ca traducere un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu pofte precum si rata dobanzilor. Datorita faptului ca filme nu doar document legat de sex si, de asemenea romantic vise, le le dezvaluie. Cate cinefili apreciat, spune, un adolescent amuzant unde sunt foarte intai preferat vedeta a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau s-a prezentat la un patinoar asemanator cu personificare a atractiei? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati pur si simplu pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. Prin urmare, aceasta lista colecteaza cateva dintre reperul minute captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea actor sau actrita in o datorie care indeplinit sau schimbat piata tinta asteptari, sau pur si simplu prins minute de atractie, pasiune sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, intristat, sau irepresionabil umanitate. Cu toate acestea toate sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango https://penzu.com/p/258e9d5d in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista doar in virtutea principal motiv - in special, ca privat dorinta continua sa fie redus, neglijat sau eclipsat de politic angajament, daca nu la fel emotional si, fizic represiune. Dar 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti actori in intreaga lume a descrie un opus circumstanta - un barbat atat de asaltat de tragedie ca poate numai scapa direct in sexual rautate. conflict cu privire la scena „untului” si, de asemenea actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a afirmat „M-am simtit putin violata”), va, precum si poate ar trebui, definitiv culoare cum se vede performantele si, de asemenea film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin precum si, zeci de nume imitatori precum si imitatori (cadere litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) creat o in jurul lumii traditie din erotica anilor 1970 unde bogati fete a luat o calatorie globul, dormit cu atractiv, anonim parteneri si, de asemenea au pacalit tabuurile din asa-numitul "decent" societate. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte unde se bazeaza acest front runner franchise business nu compus de genuine Emmanuelle Arsan dar ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) furnizat titlul personalitate companie si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte rate, inclusiv initial film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca o parabola sexuala pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir cuplu din eternitate (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze traditia, precum si viata lunga, intr-o perioada de stiinta, si bogatie. Scott creste stilul la unsprezece pe masura ce arata Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata idile, nu toate la fel de reusite una ca cealalta inca o multime de ele distinct si, de asemenea gandite in foarte propriu metoda. (Lui adaptare Lolita, de exemplu, este, in punct de vedere, o exceptionala adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de contemporan standarde, totusi gender roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne a aratat aceste acte cu Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si, de asemenea ghidat acest remarcabil pelicula despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) vanduta in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de jug pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru afectiune fizica care creste in o mai profunda precum si mult mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila referitoare la trecut si, existent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, si complicatie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - numeroase sexual sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate reala, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte insemnat si producerea momente pivot pentru viata lor psihologica.